ARTISTIT

TUHTIMUSIIKIN ARTISTIT

JUJU
JUJU

JUJU
 studioalbumiaan viimeistelevä Juju yhdistelee tunteikasta laulua ja rytmikästä räpäytystä.

Lämmin ja rauhallinen tunnelma tekee keikasta helposti lähestyttävän – toki välillä sukelletaan synkkiinkin vesiin tai lennetään tanssittavampiin sfääreihin.

Keikkasettiin kuuluu Jujun tuotantoa koko uran ajalta. Musiikkityylit vaihtelevat hip-hopista elektroniseen ja reggaesta poppiin. Juju on yli 15-vuotta aktiivisesti musiikkia julkaissut indie-artisti joka on julkaissut pääosin musiikkiaan oman levy-yhtiönsä kautta.

Riippumaton Juju räppää ja laulaa rohkeasti asioista, joista monet eivät uskalla edes puhua. Protestilaulaja taitaa myös herkkiä rakkauslauluja sekä koskettavia kappaleita elämästä.

Yli 60 miljoonaa streamia musiikkipalveluissa ja yli 100 000 aktiivista kuukausittaista Spotify-kuuntelijaa kertovat oman tarinansa.

JUNO
JUNO

JUNO

Vuosituhannen vaihteesta lähtien räpännyt Juno on yksi kotimaisen rap-musiikin arvostetuimmista ja tunnistettavimmista nimistä.
Taitava tekijä on pitänyt johdonmukaisesti kiinni omasta tyylistään, jonka myötä menestystä tulee edelleen. Hänen tuorein albuminsa "Katumuksen sakramentti" ylitti kevyesti platinarajan, toi räppärille kaksi Emma-ehdokkuutta ja suorastaan pursusi hittejä (nimikkobiisin lisäksi mm.
Tyhjää, Hätäraketteja, Älä muuta mitään, Sulle ja sulle, Vaikutuksen alainen).

Juno on ehtinyt julkaisemaan albumeita niin soolona kuin lukuisissa eri kokoonpanoissa. Vuosien varrella hän on vaikuttanut mm. Elokuu-yhtyeessä, Hotelli Vantaa -projektissa, Hulabaloo-duossa, SMC Lähiörotat -kollektiivissa sekä Kuohu-nimisessä triossa.
Viime vuonna hän teki Palefacen ja Laineen Kasperin kanssa tapahtuma-alan ahdingosta kertoneen, Kotimaanavun keräystä tukeneen biisin Huominen.
Räppärin tunnetuimpiin soolobiiseihin lukeutuvat mm. Kuuluuks, Karkumatkalla, Levyttävä artisti ja Sinä päivänä lopetan.

Musiikkiuransa lisäksi Junoa on nähty myös valkokankaalla. Hän näytteli pääroolia Antti J. Jokisen jengidraamassa "Pahan kukat".
Leffa voitti parhaan ohjauksen palkinnon Shanghain elokuvajuhlilla vuonna 2016. Nuorempana Juno pyöritti levy-yhtiötä, jonka kautta antoi tilaisuuksia muille artisteille.
Hänet tunnetaankin tämän johdosta mm. JVG:n alkutaipaleen taustalta!

EWE
EWE

EWE
Ewe julkaisi debyyttisinglensä vuonna 2017. Nyt niitä on tullut kaikkiaan seitsemän, joista 6 on noussut Suomen viraalistojen kärkeen. Ewen kappaleita on kuunneltu jo yli puoli miljoonaa kertaa eri alustoilla ja uusin Tuulta Purjeisiin -single ilmestyi viime vuoden lopussa. EWEn LÄHIÖNOMI albumi julkaistaan vuoden 2024 aikana!
Ewe ottaa vaikutteita musiikkiinsa yllättävistäkin genreistä ja lyriikat juontaa usein Ewen rankoista lähiötaustoista ja rosoisesta lapsuudesta sekä elämän kovista opeista.

"Nyt on mun aika!
Oon kokenut ja nähnyt paljon vuosikymmenen aikana musiikkibisneksessä ja oon ollut pitkään vaikuttamassa monien huippuartistien taustalla ja vaikutan edelleen."
Ewen kivinen tie on kulkenut pahamaineisesta Karhunvuoren lähiöstä musiikkibisnekseen ja sieltä suurille keikkalavoille, kuten esimerkiksi Blockfestiin tai Elämä lapselle -konserttiin Hartwall areenalle.
Ewe on yhden miehen imperium, joka toimii mm.
Artistina ja Jujun sekä Junon keikkamyyjänä ja on The Tour-kiertueen virallinen lämppäri sekä on TuhtiMusiikin perustaja ja toiminnan johtaja.

Ewe on toiminut vuodesta 2007 alkaen keikkamyyjänä, tapahtumajärjestäjänä, juontajana, näyttelijänä, managerina sekä musiikkivideoiden ohjaajana ja tuottajana. Tämän johdosta Ewen oma musiikkiura on jäänyt muiden töiden varjoon, nyt vuosien harjoittelun ja valmistautumisen jälkeen ensimmäinen studiolevy valmistuu vuoden 2024 aikana.

TULEVAT TAPAHTUMAT